5x signalen dat jullie voor elkaar zijn gemaakt

Tot over je oren verliefd zijn op iemand is één van de meest magische ervaringen in ons leven. Wanneer je zo iemand voor het eerst in je leven ontmoet en je aan het daten bent, komen er allerlei vragen in je op: is het een blijvertje of niet? Is hij/zij the one? Passen we bij elkaar? Kan dit mijn soulmate worden? Je weet natuurlijk niet altijd of je voor elkaar geschapen bent. Maar soms is het makkelijker (en beter) om even een stap terug te nemen, je hart open te stellen en het over je heen te laten komen. Toch zijn er wel degelijk signalen die erop wijzen dat jullie bij elkaar horen. Wij hebben er vijf voor je geselecteerd.

#1 Je kunt je kwetsbaar opstellen

Als je jezelf toelaat om je open op te stellen, ben je in staat om echt te leven. Je mag rauw zijn, echt zijn. Het is mooi wanneer je je eigen tekortkomingen en die van de ander onder ogen durft te komen en die te accepteren. Het is die kwetsbaarheid die ware liefde laat floreren. Als je bij de persoon met wie je een relatie hebt je zo open durft op te stellen, zonder daar een naar gevoel bij te krijgen of door diegene bekritiseerd wordt, dan is hij of zij een blijvertje.

#2 Je hebt respect voor elkaar

Om elkaar te kunnen waarderen is een zekere mate van vertrouwen en respect nodig. Respect vraagt om eerlijkheid. De meest oprechte vorm van liefde is hoe je met elkaar omgaat in een relatie en je met elkaar deelt wat je een ander nooit zou vertellen. Respect wordt verdiend. Wanneer jij in een relatie bent met iemand bij wie je je veilig voelt, heb je je partner for life gevonden.

#3 Je bent niet jaloers

Je hebt er behoefte aan om tijd samen door te brengen, maar ook zonder elkaar. Van jaloezie is geen sprake omdat je zo allebei je eigen ik behoud en dat gun je elkaar. Wanneer er wederzijds vertrouwen is, hoef je je ook niet onzeker te voelen wanneer je niet samen bent. Je hebt je eigen bezigheden en je eigen kring van vrienden en vriendinnen met wie je tijd doorbrengt. Als je dan weer bij elkaar bent voelt dat weer als een cadeautje.

#4 Je hebt lol samen

Het is heel normaal om gek te doen. Je maakt plezier samen en humor is een belangrijke gemeenschappelijke deler in jullie relatie. Vaak beginnen dit type relaties als een vriendschap. Als je om jezelf kan lachen en om je partner, zonder enige sarcastische ondertoon, heb je iets wat heel speciaal is.

#5 Je tilt elkaar naar een hoger level

Jullie brengen het beste in elkaar naar boven. Jullie groeien samen om de beste versie van jezelf te worden. Samen zijn jullie op een ontdekkingstocht om manieren te vinden elkaar nog meer vreugde te geven. In dit soort relaties gun je elkaar het beste. Wanneer je een relatie hebt waarin je elkaar inspireert en bewondert, zit je helemaal goed.

Bron: Power of Positivity

Laat een bericht achter

Navigeer