7x signalen dat je de juiste vrouw hebt gevonden

Beste mannen, misschien twijfel je wel eens of je partner de juiste voor je is. Maar wanneer je onderstaande punten herkent, zou ik als ik jou was heel zuinig zijn op die mooie dame aan jouw zijde . She may just be the one!

1. Er was direct een klik

Oké, oké, er zijn natuurlijk uitzonderingen op de regel, maar over het algemeen beweren de gelukkige stelletjes dat zij een soort van klik voelden, een bepaald chemie en al in een vroeg stadium.

2. Jullie hebben vaak dezelfde denkpatronen

Denken jullie vaak aan hetzelfde? Kan zij jouw zin afmaken en andersom? Fantastisch, een goed teken! Dit betekent overigens niet dat jullie het altijd met elkaar eens zijn. Gelukkig is er totaal niks mis met zo nu en dan een (flinke) discussie.

3. Liefde en affectie groeit naarmate jullie langer samen zijn

Aan het begin van een relatie ben je vaak aan het onderzoeken of dit echt wat kan worden. Wellicht noem je het op dat moment nog niet eens een relatie. Na verloop van tijd wanneer je steeds meer momenten met elkaar doorbrengt, groeit die liefde en komen jullie steeds dichter tot elkaar en zullen jullie ongetwijfeld nog wel eens terugdenken aan die leuke en spannende eerste periode.

4. Jullie lachen veel samen

Dit is een duidelijke. Je kunt je toch niet voorstellen dat je een langdurige relatie met iemand hebt die niet dezelfde humor heeft of nog erger helemaal geen humor heeft, het type zuurpruim. Het is juist dat gedeelde gevoel voor humor dat zorgt voor de chemie tussen twee geliefden.

5. Jullie hebben een groot, wederzijds gevoel van respect

Naarmate de tijd vordert en jullie relatie zich positief ontwikkelt onstaat er een vorm van respect waarbij je zoveel liefde en genegenheid voor elkaar voelt dat het laatste wat je wilt is elkaar pijn doen. Zij heeft ongelofelijk veel respect voor jou en jij minstens zo veel voor haar. Respect dat is geboren uit de liefde voor elkaar.

6. Jullie prioriteiten zijn veranderd

Misschien hing je vroeger in de club, meerdere dagen in de week. Nu ben je vooral ‘Hennie Huisman’ en ga je af en toe een avondje de stad in met je vrienden.
Dat is wat er gebeurt wanneer je de juiste vrouw tegenkomt. En het mooie is, je vindt het nog heerlijk ook. De tijd van je leven als ‘single’ is achter de rug en je zal merken dat je er steeds minder aan denkt. Sterker nog, je bent dankbaar dat je dat hoofdstuk hebt afgesloten en nu geniet volop van je leven met je vriendin/ vrouw en wie weet zelfs kind(eren).

7. Jullie hebben dezelfde doelen in het leven

Last but not least. Dezelfde doelen nastreven in het leven is ontzettend belangrijk en kan een relatie maken of breken. Zoals wel of geen kinderen willen, verhuizen (of misschien zelfs emigreren), geld spenderen of juist sparen of investeren, fulltime of parttime werken of helemaal niet werken. Allemaal onderwerpen die tot ernstige relatieproblemen kunnen leiden wanneer je hierover niet op één lijn zit. Heb je een relatie met een vrouw die wel dezelfde doelen heeft, dan is dat een belangrijk en helder teken dat jullie nog op hetzelfde pad zullen zitten en samen op weg zijn naar jullie doelen.

 

Bron: Power of Positivity

Laat een bericht achter

Navigeer