BABYBOOM! 5x zoete kraamcadeautjes

Ik weet niet wat er in de lucht hangt, maar het lijkt wel alsof de vrouwen in mijn omgeving de laatste tijd al van een zuchtje wind zwanger worden. Meteen krijg ik de vraag wanneer mijn tweede komt. Nou meid, dan ken je mijn kind nog niet. Die telt in zijn eentje al voor een heel gezin. Dus nee. Heel leuk zo’n baby, maar nee.

Maar goed, al die dames moeten natuurlijk een keer bevallen (als dat inmiddels als niet is gebeurd) en dat betekent dat de jacht naar een kraamcadeau al langzaamaan begint. En er is zo veel aanbod dat we er vijf voor je hebben geselecteerd. Om je een klein beetje op weg te helpen.

image

 

1. Deksels, dat is cool!
Ken jij de bekers van Design Letters al? Er is ook een tuitdeksel die door de siliconen ring perfect op de beker past. Zo krijg je in eens een strak vormgegeven, coole drinkbeker voor de kleine doerak. De deksels zijn verkrijgbaar in de kleuren mintgroen, lichtroze, wit en zwart.

€8,95  O.a. verkrijgbaar bij &Klevering en De Bijenkorf.
image2. Baby’s got mail
Dit boek met 12 uitvouwbare brieven nodigt moeders uit om hun herinneringen aan baby’s eerste jaar vast te leggen. Elke brief met een zin die de mama’s inspireert om hun indrukken, adviezen, toekomstverwachtingen te delen met hun kind. Stel je maar eens de reacties voor wanneer de zegels worden verbroken en het kind het beste cadeau ooit te zien krijgt!  €12,50 O.a. verkrijgbaar bij de boekhandel en bol.com

image3. Slaap kindje, slaap
Deze mooie hydrofieldoeken van het hippe merk Fresk zijn multifunctioneel en dus superhandig. Ze nemen veel vocht en zijn snel droog zijn, dus ideaal na het badderen of naar het zwembad. Maar ook te gebruiken om pottenkijkers van de borstvoeding af te houden of als lakentje in de kinderwagen. De doeken zijn uitermate geschikt als inbakerdoeken gebruiken om zo de baby rustig te laten slapen. Handig is om in dat geval wel even contact op te nemen met het consultatiebureau voor het juiste advies.€29,95 O.a. via fresk.nl

image
4. Jonas in de wallevis

Deze stoere en muzikale walvismobiel van Ferm Living is gemaakt van denim en speelt de melodie Lullaby van Brahms om zo de baby heerlijk in slaap te laten vallen.

€27 o.a. via &Klevering

 

image

5. Tot de maan en terug
Deze all time favorite hoort absoluut thuis op elke baby’s boekenplank. Het verhaal van het schattige haasje Hazeltje is het ultieme voorleesboek voor de kleine schatjes.

Verkrijgbaar vanaf €8,95 o.a. bij de boekhandel.

 

(Alle prijzen onder voorbehoud)

 

Laat een bericht achter

Navigeer