BLACK FRIDAY part 1: 4x zwarte musthaves voor haar

Voor sommige vrouwen is zwart hun happy colour. Speciaal voor jullie hebben wij op Black Friday vier musthaves op een rijtje gezet. Meteen een paar mooie cadeautips voor de aankomende feestdagen.

 

image

 

KOH MY GOSH
Deze matzwarte nagellak van Koh hoort gewoonweg thuis op je make up tafel. Verrijkt met topaas voor een langere houdbaarheid en extra hardheid. De vitamine B5 die is toegevoegd verzorgt niet alleen je nagels maar voorkomt ook uitdroging. En wil je toch voor glans gaan, gebruik dan de Koh Colour Booster.

Voor €18,99 verkrijgbaar via o.a. www.store.kohcosmetics.com en
De Bijenkorf

 

SAFELET, DE SMART BRACELET naamloos
Deze armband is in feite een technisch hoogstandje. Het stelt je in staat om je familie en vrienden te waarschuwen wanneer je in gevaar bent. Met één druk op de knop worden zij gealarmeerd en wordt je locatie doorgegeven en een geluidsopname gemaakt. Zo ben je voor de hulpdiensten een stuk sneller te vinden. Een uitkomst voor vrouwen die er vaak alleen op uit gaan. Naast heel handig, is de armband ook nog eens mooi om te zien.
Vanaf €109 via www.safelet.com

ralph-lauren-mini-abree-crossbodytas-van-leer

 

CASUAL CHIC
Elke vrouw heeft een tijdloze tas nodig, zoals deze zwarte leren crossbody tas van Ralph Lauren.
Draag hem classy bij je little black dress of sportief met jeans en een leren jacket.

Exclusief verkrijgbaar voor €139 bij De Bijenkorf.

 

s113660_xlarge
SENSUAL SEDUCTION
Over tijdloos gesproken. Parfum der parfums Coco Noir van Chanel is gemaakt voor de vrouw die haar kracht en sensualiteit niet onder stoelen of banken durft te steken.
De iconische flacon van de Extraits de Chanel, is handmatig voorzien van een lakzegel. En zelfs leeg is deze een ware eye catcher voor je interieur.
Er hangt wel een pittig prijskaartje aan deze versie.  €187,20 voor 15 ml. Maar dat ben je uiteraard waard.
Te koop bij o.a. Parfumerie Douglas.

Laat een bericht achter

Navigeer