Burger Bar opent eerste vestiging van Zuid-Holland in Den Haag met een heerlijke aanbieding

Burgerliefhebbers van Den Haag en omgeving kunnen hun culinaire hart ophalen, want op donderdag 12 januari opent de allereerste vestiging van Burger Bar van Zuid-Holland officieel haar deuren aan het Plein 3 in Den Haag. En alleen op die dag kan je voor slechts €0,50 genieten van een verse Irish Beef Burger.

Toen wij tien jaar geleden de eerste Burger Bar openden op de Kolksteeg te Amsterdam, hadden wij nooit durven dromen van zoveel vestigingen. Ons doel is om zowel nationaal als internationaal steeds meer mensen van een goede burger te laten genieten

De hamburger als prachtig product, niet als ‘junk food’. Met die gedachte is Burger Bar ontstaan. Daarom wordt het accent gelegd op het vlees van de hamburger om zo de ‘originele’ hamburger terug te brengen. Die bestond namelijk uit een goed vlees, vers brood, verse groenten en een niet te overheersend sausje. Zo wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van vers rundvlees van rundrassen die bekend staan om de lekkere en unieke smaak, zoals Angus en Wagyu en om die reden zijn verdere toevoegingen niet nodig. Het brood wordt ambachtelijk gebakken en is supervers, net als de dagverse groenten. Ook de hamburgersaus is uniek en wordt volgens eigen recept gemaakt.

En als je je eigen hamburger wilt creëren, dan is dat geen enkel probleem bij Burger Bar. Kies uit rundvlees, kip of een vegetarische ‘Portobello Burger’. Standaard geserveerd met sla, tomaat, augurk en een huisgemaakte saus. Je kan verder kiezen uit vier verschillende kazen en ook qua toppings kan je alle kanten uit want er kan een keuze gemaakt worden uit maar liefst zeven soorten. Zo maak je moeiteloos je ideale hamburger!

Loop het water je al in de mond? Burger Bar opent donderdag 12 januari a.s. om 12.00 uur en vanaf 17.00 uur start het openingsfeestje mét DJ!

Laat een bericht achter

Navigeer