De 10 mooiste complimenten om te geven (of te krijgen)

Compliment people. Magnify their strengths, not their weaknesses.

Het is 1 maart, dus Nationale Complimentendag! Je geeft ze of je krijgt ze. Of allebei, dat kan ook. Zorg er in ieder geval dat je meent wat je zegt. Want complimenten die niet uit je hart komen, daar heeft niemand wat aan. Wij hebben de tien mooiste complimenten op een rijtje gezet. Daarmee kan je ongetwijfeld een aantal mensen een extra fijne dag bezorgen. En ach, 1 maart is gewoon een reminder, want eigenlijk zou elke dag toch wel een beetje complimentendag moeten zijn.

#1 Je inspireert me.

#2 Je hebt talent.

#3 Je bent het beste wat me is overkomen.

#4 Ik voel me echt begrepen door jou.

#5 Je bent een goed persoon.

#6 Ik ben blij je ontmoet te hebben.

#7 Je hebt een prachtige lach.

#8 Je hebt een warme persoonlijkheid.

#9 Bedankt dat je er bent.

#10 Ik geloof in jou.

Vergeet niet deze video te bekijken, misschien doe je nog wat ideetjes op. Of juist niet? 😉

Laat een bericht achter

Navigeer