De duurste komkommer ter wereld, de Golden Cucumber, vind je hier en je kunt hem nog winnen ook!

Van 14 t/m 18 juni opent de ‘Hendrick’s Curious Cucumber Zoo’ haar poorten ter gelegenheid van Wereld Komkommerdag. De zoölogische tentoonstelling toont een unieke collectie komkommers en serveert bijbehorende cocktails van dezelfde bijzondere aard. Naast vier excentrieke komkommerexemplaren, zal ook de heuse ‘Golden Cucumber’ te zien zijn in de Curious Cucumber Zoo. Over diens verschijning is al flink gespeculeerd door de internationale komkommerelite. Bezoekers van de Hendrick’s Curious Cucumber Zoo zijn welkom op de Ten Katestraat 117 in de Amsterdamse Kinkerbuurt en kunnen tevens kans maken op de Golden Cucumber, naar horen zeggen de duurste komkommer ter wereld.

De Golden Cucumber
De Curious Cucumber Zoo brengt een selectie van ‘s werelds wonderlijkste komkommerkarakters naar Amsterdam. Pronkstuk van de markante menagerie is de mythische Golden Cucumber. Dit bijzondere exemplaar bestaat volledig uit 18 karaat goud en is misschien wel de duurste komkommer ter wereld. Er gaan geruchten dat zij zelfs over telepathische krachten beschikt. Gespuis en andersoortig schorem: wees gewaarschuwd! Binnen een straal van één meter vangt de Golden Cucumber kwaadaardige hersenspinsels op.
De Golden Cucumber wordt na het sluiten van de Curious Cucumber Zoo overtollig verklaard, waarna iedere bezoeker van de komkommerexpositie kan meedingen naar de eigendom. Let wel: alleen degenen met de juiste spirituele connectie komen in aanmerking. Wie over deze eigenschap beschikt, bepaalt de komkommer geheel zelf.

De komkommerkarakters
Naast de schitterende Golden Cucumber, toont de Curious Cucumber Zoo nog vier andere fabelachtige komkommersoorten. Bewonder de mysterieuze ‘Sea Cucumber Beatrice Urtabovor’. Ze is Steenbok, momenteel single en hoewel ze in staat is zelf te reproduceren, voelt ze toch de behoefte om een geschikte partner te vinden. Garandeer uzelf van een ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ moment na een heimelijk onderonsje met Osculum Cucumis, beter bekend als de ‘The Kiss Cucumber’. Of beleef een angstige ontmoeting met ‘Belarudie, Destroyer of Worlds’ – de meest kwaadaardige komkommer ter wereld. De anonieme exposanten achter de komkommer dierentuin hebben zojuist bevestigd dat de befaamde ‘Invisible Cucumber’ tevens aanwezig zal zijn.

In de Curious Cucumber Zoo wordt een unieke selectie van Hendrick’s Gin cocktails geserveerd, geïnspireerd door de eigenaardige komkommercollectie. Daarnaast bezit de zoo een komkommercrèche, speciaal voor diegenen die hun kleine komkommerexemplaren niet alleen thuis achter willen laten. De Curious Cucumber Zoo is gratis te bezoeken. Reserveer uw toegang door een Whats-app bericht te sturen naar +316 26603520 met de volgende details:
Voor- en achternaam
Datum
Aantal personen
Gewenste tijd

Niets missen van de Zoo? Volg alle nieuwtjes via deze link.

Laat een bericht achter

Navigeer