Dominique’s favoriete plekken voor een date

Binnenkort verschijnt er een interview met fotografe Dominique Chandreperkash op onze website. Nu het weekend voor de deur staat en je misschien al plannen aan het maken bent, willen we haar 3 favoriete plekjes in Amsterdam voor een business, lunch of coffee date met je delen!

image

MEATLESS DISTRICT In Amsterdam Oud-West zit Meatless District, een walhalla voor de vegetariërs en veganisten onder ons en aan de top van de beste veggie restaurants in Amsterdam. Zo is uit eten als je vegan bent toch nog geweldig. Sinds kort staat er ook een homemade glutenvrije bietentaart op de kaart. Klinkt goed, binnenkort maar even proeven!

Bilderlijkstraat 65-67 hs, Amsterdam

 

imageTHE CONSERVATORIUM HOTEL Wie kent het niet? Gelegen op een prachtige locatie aan de Van Baerlestraat is de lounge een perfecte plek om af te spreken voor een koffiedate. Wachten is geen drama, want aan de prachtige inrichting kun je je nog wel even vergapen. Probeer eens kop matcha thee, die heeft een zachtere, romerige smaak en is supergezond.

Van Baerlestraat 27, Amsterdam

 

image

RIJKSMUSEUM In het Atrium van het Rijksmuseum vind je het Café. Ideaal voor na een museumbezoek, maar ook voor als je geen museumticket hebt. Je kan namelijk gewoon langskomen voor ontbijt, lunch of een drankje. Geniet van de verrassende gerechten die bereid worden met uitsluitend pure en eerlijke producten van Nederlandse bodem.

Museumstraat 1, Amsterdam

Laat een bericht achter

Navigeer