Geen Ziggo Sport thuis? 5x spots om Badr Hari vs. Rico Verhoeven te kijken

Het is de partij waar iedereen al maanden naar uit zit te kijken, Badr Hari vs Rico Verhoeven. De 27-jarige Brabander heeft tijdens een uitzending van Peptalk op Ziggo Sport tegen Jack van Gelder uitgesproken dat hij de Amsterdamse Badr Hari uitdaagt. Badr accepteerde de uitdaging en vanavond is het zover. Waar Rico het nog over een fun fight had, beweert Badr dat daar absoluut geen sprake van zal zijn. “Ik sla hem gewoon total loss 10 december en klaar is Kees”, was het antwoord van de 32-jarige vechter. De stare down gisteren heeft behoorlijk de tongen losgemaakt in beide kampen en vanavond gaan we zien welke van de twee het gevecht zal winnen.

Omdat we weten dat niet iedereen beschikt over Ziggo Sport, het kanaal waar de partij live op uitgezonden wordt, hebben wij voor de liefhebbers de vijf beste plekken uitgezocht waar je de wedstrijd live kan gaan kijken. Van 21.45 uur start de voorbeschouwing, dus wees op tijd!

image

Centraal in de stad ligt Satellite Sportscafe op het Leidseplein. Leg alvast een goede bodem met hun heerlijke spare ribs en geniet van de wedstrijd!

Satellite Sportscafe, Leidseplein 11 in Amsterdam

image

The Cuban aan de Utrechtsestraat zendt het hele gala live uit op een groot scherm en je kunt de ‘happen van het huis’ bestellen, tenzij je door de spanning geen hap door je keel kunt krijgen.

The Cuban, Utrechtsestraat 135 in Amsterdam

image

Ook sportbar, café en openbare huiskamer voor vele Amsterdammers, Le Patron, zendt de partij live uit.

Le Patron, Vijzelgracht 63 in Amsterdam

image

Thai streetfood, bier en de wedstrijd live op grootbeeldscherm. Are you ready?

Soi74 – Thai Food Cafe, Van Woustraat 74 in Amsterdam

image

Is een kroeg meer iets voor jou, dan zit verderop in de van Woustraat Café Tapmarin. Waar ze normaal gesproken meer van de gezelligheid zijn en niet van vechten houden, maken ze voor deze avond een uitzondering!

Tapmarin, Van Woustraat 130 in Amsterdam

 

 

 

Laat een bericht achter

Navigeer