Gezond de zomer in met de Byzoo Vacuümblender Giraffe

De zomer is officieel begonnen! Mooi weer en lange avonden. Dat betekent voor mij een paar extra rondjes fietsen, joggen in het park ën gezonder eten en drinken. Dat laatste gaat nu een stuk gemakkelijker met de Byzoo Vacuümblender Giraffe die ik onlangs mocht ontvangen.

Byzoo is hét merk als het gaat om innovatieve keukenapparatuur en de vacuümblender is daar één van. Het unieke aan dit apparaat is dat voordat het blendproces begint er eerst vacuüm wordt getrokken. Hierdoor komt er tijdens het blenden geen lucht bij en wordt oxidatie voorkomen, wat ten goede komt aan de structuur van de ingrediënten en de smaak. Daarnaast biedt deze powerblender ook nog de mogelijkheid om de andere programma’s afzonderlijk te starten.

Driftig ga ik op zoek naar lekkere recepten voor smoothies en sappen want ik kan niet wachten om aan de slag te gaan. Samen met mijn zoon Moos bezoek ik de markt in de Jordaan en koop verschillende soorten fruit zodat we naar hartelust de vacuümblender kunnen gebruiken. Eenmaal thuis besluiten we om meteen een fruitsmoothie te maken. En dat doe je dus in een handomdraai:

  1. Snij de ingrediënten in stukjes en stop ze in de blenderkan.
  2. Druk op de knop ‘vacuumblend’. Het vacuümproces start. Schrik niet, even valt het stil en dan begint het blenden. Zes sterke snijbladen zorgen ervoor dat alle ingrediënten heel eenvoudig worden verpulverd.
  3. Na een minuutje is je gezonde drankje klaar.

En het resultaat mag er absoluut zijn: een heerlijk verse smoothie met de natuurlijke smaak en kleur van de ingrediënten die je hebt toegevoegd.

Wil jij ook deze fruitsmoothie maken? Dit is wat je nodig hebt:

– een handjevol frambozen
– een handjevol aardbeien
– een banaan
– een glas sojamelk (200 ml)

 

De Byzoo Vacuümblender Giraffe is voor €499,00 te koop. Klik hier voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.
Voor meer informatie over Byzoo en/of de andere producten ga je naar www.byzoo.nl

Laat een bericht achter

Navigeer