Henry Timisela: ‘Wij streven naar een beter beeld van Molukse ondernemers en professionals.’

De afgelopen jaren hebben de Molukse broers Henry en Joshua Timisela enorme successen geboekt met hun theatervoorstellingen, waar ruim 60.000 mensen op af zijn gekomen. Voornamelijk Molukkers, vaak met het hele gezin en aanhang. Bijzonder, omdat het een groep is die voor deze tijd niet of nauwelijks naar het theater ging.

Vol inspiratie hebben zij een nieuw theaterproject ontwikkeld, ‘Djago & Mina’, dat ook voor de kleinsten toegankelijk is. De première vindt plaats op 15 september 2018 in Rotterdam. Om dit project te realiseren zijn The Brothers Timisela op zoek naar sponsoren. 
Henry: “Wij kiezen er bewust voor om voor dit doel Molukse ondernemers en professionals te bereiken. We willen deze groep beter profileren, zowel binnen als buiten de Molukse gemeenschap. Wanneer binnen de gemeenschap een beter beeld is van Molukse ondernemers en professionals zal dat de community verrijken en versterken. Dit zal ook een andere belangrijke consequentie hebben, namelijk dat er een shifting in mindset komt en Molukkers zich op zakelijk gebied steeds beter zullen gaan profileren.”

Op maandag 20 augustus 2018, op een unieke locatie van Rijkswaterstaat in Amsterdam, zullen de broers een presentatie geven. Niet alleen over het project en om sponsoren te werven, maar ook om meer te vertellen over de visie die zij hebben als het gaat om een sterkere profilering van Molukse ondernemers en professionals.

  • Bent u een Molukse ondernemer/professional?
  • Wilt u meer weten over de visie van Henry en Joshua Timisela op het gebied van een sterkere, zakelijke profilering?
  • En heeft u interesse in sponsoring van theaterproject ‘Djago en & Mina’? 

Kom dan naar de presentatie!

Datum: maandag 20 augustus 2018
Aanvang presentatie: 13.00 uur
Locatie: een bijzondere bouwlocatie van Rijkswaterstaat: de Gaasperdammertunnel A9.

Aanmelden kan via thebrotherstimisela@gmail.com o.v.v. Presentatie TBT Works – RWS.
Vermeld in het bericht uw voor- en achternaam, bedrijfsnaam, mobiele nummer en hoe u reist (met OV of eigen auto, in verband met vervoer naar de tunnel).

De sluiting van de aanmeldingen is op donderdag 16 augustus 2018. U ontvangt dan een e-mail bericht met de verdere mededelingen.

#SupportMalukuBusiness

Laat een bericht achter

Navigeer