Het leven is…fantastisch met een vader zoals jij

imageLieve papa,

Ik ben jouw oogappeltje. Dat weet je hè? Ik ben namelijk de jongste, een nakomertje, een verrassing. Of die aangenaam was, laat ik maar even in het midden. Maar ik weet dat jij, papa, blij was met mijn geboorte. Ik heb beelden gezien, oude filmbeelden, gemaakt met zo’n 8mm camera, waarop je me draagt en met me danst door de woonkamer. En ook al kon je mij later in mijn puberteit af toe achter het behang plakken, toch was je altijd daar als ik “in nood” was. Dat was al heel snel, bij een paar regendruppels. Of je me dan kon ophalen van school. Dan maakte je altijd tijd om me even snel naar huis te brengen. Je waarschuwde me dan wel als je met de lelijkste kleur bus uit het wagenpark van je werk zou komen. Was het die gele grote Ford Transit, dan verzocht ik je vriendelijk doch dringend buiten het schoolhek te wachten. Dat deed je dan ook, want je wilde geen chagrijnige puber naast je hebben zitten.
Je was blij voor mij toen ik zelfstandig ging wonen, ging studeren, werken en een eigen leven ging leiden en jou en mama jaren later ook nog eens een kleinzoon schonk. En hoe leuk vindt je het als hij langs komt om een weekendje te logeren. Vermoeiend dat wel, maar oh zo gezellig!
En wat zijn wij blij met zo’n vader en opa. Ik bof maar dat je het al die jaren met me hebt uitgehouden zonder me ook maar één keer op Marktplaats te zetten: T.E.A.B. een verwende dochter! Ik waardeer het enorm dat je me altijd hebt gesteund in de keuzes die ik maakte, ook die achteraf wat minder slim waren. imageHoe mooi is het dat ik jou en mama nog bijna dagelijks spreek en zie via videochat en we samen kunnen lachen en grapjes maken. En wat is het toch fantastisch dat je vandaag je 84e verjaardag mag vieren! Thank you Lord for another year!  Ik voel me gezegend met jou als mijn vader en ik kan niet wachten om het dit weekend samen te vieren.

HAPPY BIRTHDAY DADDY <3

Laat een bericht achter

Navigeer