Hunkemöller lanceert exclusieve Doutzen Swim Collectie voor zomer 2017

Na een lange winter waarin je, uiteraard, hard hebt gewerkt aan het creëren van een geweldig zomerlijf, is het bijna tijd voor nieuwe bikini’s. Bijna, want je hebt nog een paar maanden om die hard body te perfectioneren. Neemt niet weg dat je je al een beetje kunt oriënteren op trends en nieuwe collecties die uit gaan komen. Gelukkig is daar Hunkemöller die na een  succesvolle sportlijn nu een zwemcollectie met internationaal topmodel Doutzen Kroes op de markt brengt. De nieuwste brand ambassador van het lingeriemerk heeft een prachtige serie swimwear ontworpen waarmee je deze zomer straalt aan het water. En na al die work outs voel je je tegen de tijd dat de zomer aanbreekt vast wel een beetje Doutzen.

De Doutzen Swim collectie is geïnspireerd op de natural beauty van het model. De gehele lijn heeft een totaal nieuw handschrift en haakt in op de ‘Backpacker Chic’ trend die we nu veel zien. Bij het ontwerpen is gedacht aan het ontdekken van nieuwe bestemmingen en het verzamelen van kleine schatten zoals schelpen en stenen. Dit is in de collectie vertaald naar kwastjes, fringes, gouden kettinkjes en muntjes. Bijzonder is dat het meeste hiervan afneembaar is en gedragen kan worden als ketting of enkelbandje.
Het kleurenpalet brengt ons nog meer in die mood. Het bestaat uit rustieke kleuren als terracotta, zwart en off white, met een hint van koraal en lagoon blauw. Deze kleuren en het gebruik van haakwerk en macramé in de items, versterken het natuurlijke gevoel van de collectie. Om de look helemaal compleet te maken bevat de collectie naast swimwear ook bijpassende items als een pareo, jurkje en playsuit en accessoires als een tas en sandalen. Wanneer je het dan een dag geen strandweer is in Nederland, wat niet ondenkbaar is, kan je het wel dragen naar één van de vele festivals!


De Doutzen Swim collectie is vanaf 2 mei 2017 online en vanaf 5 mei 2017  instore verkrijgbaar. De prijzen variëren van €14,99 tot €59,99. De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten variërend van XS – XL en cupmaten van A-F. Klik hier om de Doutzen Swim collectie te bekijken.

Laat een bericht achter

Navigeer