Leestip: Alles heeft een reden – Mira Kirshenbaum

Wanneer je een of meer ingrijpende levensgebeurtenissen meemaakt, is het logisch dat je jezelf de vraag stelt waarom jou dit overkomt. Niet zozeer jou als persoon, maar meer waarom dit gebeurt. Wat wil het leven jou zeggen, wat wil het jou leren?

Van een goede vriendin van mij kreeg ik het boek ‘Alles heeft een reden’ van Mira Kirshenbaum, een Amerikaanse psychotherapeute die onderzoek heeft gedaan naar de verschillende betekenissen van dergelijke life events. Uiteindelijk zijn er volgens haar 10 redenen te noemen waarom je dit hebt ervaren. Aan de hand van diagnostische vragen, kom je er achter welke reden(en) op jou van toepassing is/zijn.

Het is een gemakkelijk te lezen en praktisch boek die je handvatten kan bieden in jouw zoektocht naar het antwoord op de vraag waarom een bepaalde levensgebeurtenis jou overkomt en vooral wat je ermee kunt doen. Het heeft mij persoonlijk richting gegeven in hoe ik verder kan gaan. Er zijn zeker die zaken die anders kunnen, moeten zelfs, om een betere toekomst voor mezelf te creëren.

Heb jij iets heftigs meegemaakt, wil je weten waarom je dit is overkomen en hoe het jou kan helpen om verder te gaan? Dan raad ik je dit boek aan!

‘Alles heeft een reden’ is o.a. te koop via Boekhandel Scheltema en bol.com

Liefs,
Annet

Laat een bericht achter

Navigeer