Liefde op de gevoelige plaat vastgelegd

Chèrice Out is 23 jaar en fotografeert met Mon Cher photography elke bijzondere gelegenheid die met liefde heeft te maken. Zwangerschappen en baby’s maar voornamelijk bruiloften. Om deze Valentijnsweek af te sluiten, stelden we haar een aantal vragen over haar werk.

Wanneer ben je begonnen? Dat was in mei 2014. Ik begon met het fotograferen van vriendinnen en daarna heb ik een aantal bruiloften gefotografeerd. De foto’s die ik heb gemaakt publiceerde ik op Facebook en sindsdien kreeg ik steeds meer aanvragen.

Wat is het mooiste moment op een trouwdag om te fotograferen? Dat is toch wel de shoot in het park, op het strand of een andere mooie plek. Dit is het enige moment van de dag waarop het bruidspaar echt met z’n tweeën is. De rest van de dag zijn er natuurlijk heel veel mensen om hun heen. Ik zorg dan ook voor een relaxte sfeer tijdens de shoot zonder het koppel teveel te forceren. Zo kunnen ze gewoon zichzelf zijn en daar komen de mooiste foto’s uit voort. Dit is ook het moment waarop ik de meeste interactie met het bruidspaar heb en ik het meest creatief kan zijn.

Wat is je mooiste ervaring als wedding photographer? Ik heb niet echt één mooiste ervaring. Elke bruiloft is uniek en vooral omdat ik te maken heb met verschillende culturen hebben veel bruiloften die ik meegemaakt heb iets heel moois. Elke cultuur heeft weer zijn eigen tradities en gewoontes. Vooral als een bruidspaar een warme en liefdevolle familie heeft, vind ik dat heel mooi om te zien. Het feest hoeft dan niet eens spectaculair te zijn. Het mooiste vind ik om in de zomer bruiloften die in de buitenlucht plaatsvinden te fotograferen.

Wiens bruiloft zou je willen fotograferen? Er is niet een bepaald stel van wie ik de trouwdag zou willen fotograferen. Wat ik wel heel graag zou willen is een bruiloft fotograferen in een ander land. En dan het liefst een bruiloft op een supermooie locatie in een land met een hele andere cultuur dan Nederland.

www.moncher.nl

Volg Mon Cher photography ook op Instagram.

Laat een bericht achter

Navigeer