Maak een beestachtig sterk statement met de Final Call collectie van MOST HUNTED

Het jonge hippe fashion label MOST HUNTED zet zich met hun collectie voor mannen, vrouwen en kinderen in voor het beschermen van wilde diersoorten die elke dag en nacht worden gedood voor geld, plezier of bepaalde overtuigingen.

Met de nieuwe Final Call T-shirt collectie voor mannen en vrouwen roepen zij iedereen op om een statement te maken. De collectie wordt op een bijzondere manier gekenmerkt: de MOST HUNTED tijger geeft namelijk licht in het donker. Het staat symbool voor de bedreigde dieren die altijd klaar staan om stropers op te wachten, ook tijdens de eindeloze zomernachten.

MOST HUNTED staat er met deze collectie zeker niet alleen voor. Sensation DJ Mr. White en acteur Poal Cairo supporten de movement en hopelijk jij ook!
Deel de boodschap door een favoriet item van de MOST HUNTED Final Call Collection te dragen naar het werk, het strand en festivals als Sensation. Niet alleen zie je er beestachtig goed uit, maar je steunt ook een goed doel. Dus check snel de MOST HUNTED Final Call Collectie exclusief op www.mosthunted.com. 10% van de opbrengst gaat naar het beschermen van wilde diersoorten.

Join the pack. Shoot Back. Save Wildlife.
MOSTHUNTED.COM

Laat een bericht achter

Navigeer