Niemand heeft tijd! 3x kookboeken met snelle, makkelijke en gezonde recepten

Er zijn van die dagen dat je in de avond al loopt te peinzen wat je morgen nu weer zal koken. Je bent de hele dag in de weer geweest en je hebt geen zin om doordeweeks lang in de keuken te staan. Daar heb je toch helemaal geen tijd voor? Laat staan zin! Het liefst wil je het allemaal snel, gemakkelijk en ook nog gezond, zeker als je kinderen hebt. Daarom hebben we drie kookboeken voor je uitgezocht die je uit de culinaire brand kunnen helpen.

imageALL-DAY BOWLS – DENISE KORTLEVER

Denise laat zien hoe lekker eten uit een kom kan zijn. Een boek met prachtige foto’s van recepten voor het ontbijt, lunch, diner en nagerechten geïnspireerd op de recepten die zij over de hele wereld heeft geproefd. Van smoothiebowls als ontbijt tot overheerlijke dessertbowls. Om van te watertanden, zo lekker en alle gerechten zijn ook nog eens licht én gemakkelijk!

€20,00

 

image

 

(H)EERLIJK MAKKELIJK – GWYNETH PALTROW

Dit kookboek van actrice Gwyneth Paltrow is het vervolg op
(H)EERLIJK. Recepten die eerder klaar zijn dan dat de bezorger van Foodora bij je aanbelt. Smakelijke en gezonde recepten voor alle maaltijden van de dag en ook aan recepten voor ‘onderweg’ is een hoofdstuk gewijd. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Voor €24,99 heb jij het in huis.

 

image
EASY PEASY FAMILY – CLAIRE VAN DEN HEUVEL

Na het succes van Easy Peasy met snelle, makkelijke en gezonde recepten voor de allerkleinsten, is er nu de versie voor basisschoolkinderen. Niet alleen maar met easy peasy recepten met een gezonde basis voor het hele gezin, maar ook met hele fijne tips voor de lunchbox van je kind, voedzame tussendoortjes, drankjes én traktaties!

€24,95

 

Alle boeken zijn o.a. verkrijgbaar via bol.com

Bron: bol.com

Laat een bericht achter

Navigeer