Oh my gin… Londen opent gin hotel aan Portobello Road

Ben jij een echte gin fan? Dan is The Distillery hotel echt iets voor jou. Dit gin hotel in Londen opent vrijdag haar deuren voor het publiek.

imageMaar liefst vier verdiepingen volledig gewijd aan gin. Op de begane grond vind je de ‘Resting Room’ waar je kunt kiezen uit een breed internationaal aanbod van sterke drank. Bijzonder is dat deze direct geserveerd wordt uit de handgemaakte vaten die boven de bar hangen. Omdat de drank in het vat door blijft rijpen, zal geen enkel drankje hetzelfde smaken.
Dineren doe je op de eerste verdieping in het Gin Tonica Restaurant en in de bar kun je jezelf weer verwennen met een grote keuze uit G&T’s. Wil je liever zonder vreemde mensen om je heen genieten van je eten, dan is er op de bovenste verdieping de ‘Boardroom’ met nóg een bar en drie gastenkamers die uitkijken op Portobello Road.
Heb je nog niet genoeg gedronken, dan kan je nog wat lekkers uit de mini bar op je kamer pakken en een dansje doen, want de kamer is ook voorzien van een platenspeler.  Wil je tenslotte nog je eigen gin leren maken, dan kan je terecht bij The Ginstitute in het hotel. Well, let the fun beGIN!

Wil je meer weten? Klik dan hier voor de website.

Laat een bericht achter

Navigeer