Ontdek de kracht van zelfcompassie en verander je leven met het gratis e-book van Christine van de Craats

We zijn allemaal druk, onze to-do lijstjes zijn lang en we ervaren allemaal stress. Vaak zijn we strenger voor onszelf dan voor anderen. Juist in moeilijke momenten of bij tegenslag hebben we dan veel zelfkritiek. Met als gevolg dat we nog meer stress ervaren, of somberheid. De angst om fouten te maken kan leiden tot onderpresteren.
Een veel effectievere en vriendelijke manier om met stress en pijnlijke gevoelens om te gaan, is door vriendelijk te leren zijn voor onszelf.

Het e-book ‘Van zelfkritiek naar zelfcompassie in 8 stappen’ van Christine van de Craats is een uitstekende manier om vriendelijker voor jezelf te worden en jezelf te accepteren precies zoals je bent, met je mooie en minder mooie kanten. Vraag hier het gratis e-book aan!

 

image

Christine van de Craats is eigenaar en oprichter van Christine van de Craats Buitencoaching en daarnaast mindfulnesstrainer en geeft ze mindful zelfcompassietrainingen.
Ze woont en werkt in Bergen, midden tussen de duinen en de bossen. “Een geweldige plek om mensen te coachen in de natuur. Ik leer vrouwen hoe ze lichter, met meer rust en meer bezieling kunnen leven en werken.
Voor vrouwen die zichzelf vanaf nu op de eerste plaats willen zetten.

Laat een bericht achter

Navigeer