Oui Oui Paris! 3x hotspots voor het perfecte Valentijnsdiner in de Stad van de Liefde

Fashion designer Odilon Ngonda woont en werkt in Parijs. Met zijn eigen label Crabedesign en concept store Creativ Labo in de wijk République in het 10e arrondissement timmert hij lekker aan de weg. Wij vroegen hem wat de beste plekken van Parijs zijn om te dineren met je Valentijn!

imageRestaurant Le Derrière In het 3e arrondissement vind je restaurant Le Derrière. Een echte plek voor insiders. Je vindt deze plek niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Verscholen achter een houten deur kom je uit in een tuin waar het restaurant aan grenst. Bijzonder en artistiek ingericht en het eten is voortreffelijk! Laat je niet misleiden door de kast op de eerste verdieping. Die heeft een bijzondere functie. 69 Rue Des Gravilliers, 75003, Parijs.

 

image

Restaurant Le George Als geld geen rol speelt, is dit restaurant met één Michelin-ster wellicht een optie. De valet parking en de sjieke en stijlvolle inrichting geeft je direct dat Parijse jetset gevoel. De uitstekende gerechten uit de moderne Mediterraanse keuken zijn uitstekend geschikt voor shared dining omdat veel gerechten in halve porties te bestellen zijn. Hoe romantisch is dat? 31 Avenue George V, 75008, Parijs.

 

 

imageRestaurant La Farnesina Het authentieke Italiaanse restaurant La Farnesina is een van de favoriete lunch hotspots van fashionista’s van Rue du Faubourg St. Honoré. Ingericht met prachtige schilderijen, marmeren tafels en mooie foto’s maakt dit restaurant een van de mooiste van de stad. Strijk bij mooi weer neer op het terras met uitzicht op de Place de la Concorde. Voor het heerlijke eten moet je ook hier weer wat dieper in de buidel tasten, maar het is zeker waard. 9 Rue Boissy d’Anglas, 75008, Parijs.

 

Laat een bericht achter

Navigeer