Over Society8

SOCIETY 8

Society 8 is een feel good platform waar we de lezer een positief gevoel willen geven en inspireren, waar we mensen bij elkaar willen brengen en waar we diversiteit omarmen.
Gedreven door liefde, dankbaarheid, verbinding, gelijkwaardigheid, inspiratie, onbaatzuchtigheid en geloof willen wij met Society 8 samen een maatschappij (society) te vormen waarin relaties oneindig zijn en emotionele welvaart het doel is (8) . Wij zijn van mening dat het doel wordt bereikt wanneer wij bewust zijn van de kracht van liefde en dankbaarheid en wij open staan voor de ander, het onbekende, en wij zo dichter tot elkaar kunnen komen en samen kunnen genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. 

Dit doen we niet alleen met interviews met inspirerende mensen die vol in het leven staan, ondernemend zijn, een voorbeeld zijn voor anderen, maar ook met persoonlijke blogs, tips voor en reviews over leuke hotspots en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur waar een mens, ongeacht zijn of haar culturele achtergrond, zich op zijn gemak kan voelen, want kunst en cultuur is er  immers voor iedereen.

Laat je inspireren, kijk om je heen, sta open en vorm samen met ons Society 8.

-SOCIETY 8-

Navigeer