Let’s color the world met Painter Jazz

Painter Jazz is een jonge talentvolle kunstenaar die het tekenen al met de paplepel kreeg ingegoten door zijn creatieve moeder. Het tekenen en daarna schilderen heeft hem door vele diepe dalen gesleept, hem sterker gemaakt en uiteindelijk gebracht waar hij nu staat. Zijn kleurrijke werken worden versterkt door het gebruik van UV-licht. Het driedimensionale effect geeft het kunstwerk extra kracht. Dit is tegelijkertijd de boodschap die hij wil uitdragen. “Het is aan jou de keuze hoe je je leven inkleurt. En dat wat je geeft aan een ander onbewust meer betekent dan je misschien aanvankelijk zou denken. Samen kunnen we kleur en positiviteit geven aan het leven en de wereld een stuk mooier maken. Let’s color the world together!”, aldus PainterJazz.

Painter Jazz heeft al schilderijen gemaakt voor onder andere BN-ers, Rabobank, Supperclub, BNN, Kinki Kappers en Chris Brown. Ook kan hij geboekt worden voor een live art performance. Hierbij neemt hij het publiek mee van begin tot eind in het proces en kan het publiek met eigen ogen zien hoe een schilderij tot leven wordt gewekt. Eerdere live art performances vonden onder meer plaats in Club NYX, Restaurant I-Dock en tijdens Alkmaar Smult.

Benieuwd naar zijn werken? Bezoek dan eens zijn website www.painterjazz.com of op Instagram: @painterjazz.

Vrijdag 8 oktober 2016 exposeert Painter Jazz zes van zijn kunstwerken in de Amsterdamse club Jimmy Woo tijdens Jimmy’s District.

Heb je interesse om hem te boeken voor een live art performance op een feest, festival of ander event, neem dan contact op met zijn agency FAME Amsterdam via bookings@fameamsterdam.com

Bekijk de promovideo:

Laat een bericht achter

Navigeer