Popcorn time: 3x must see kinderfilms voor in de kerstvakantie

De kerstvakantie nadert en dan worden er niet alleen plannen gemaakt voor de feestdagen maar ook de dagen waarop je kinderen vermaakt willen worden. Kortom, quality time met je koters en waar zit je dan lekker warm en droog? Juist, de bios. Daarom delen we hier onze top 3 met je!

image

3. Mees Kees langs de lijn

In dit deel doet Mees Kees mee aan een toekomstproject. Hoewel Mees Kees helemaal niets met voetbal heeft, ook niet kan voetballen en bovendien totaal andere creatieve ideeën over het project had, wil directrice Dreus dat zijn klas meedoet aan het schoolvoetbaltoernooi. Tot overmaat van ramp wordt hij ziek en neemt Dreus zijn rol als voetbalcoach over. Terwijl hij thuis er alles aan doet om zo snel mogelijk weer terug te komen, lossen zijn leerlingen alles op hun eigen manier op. Met veel humor, enthousiasme en creativiteit!

 

image2. Vaiana

Een mooie animatiefilm van Walt Disney Studios over de avontuurlijke en dappere Vaiana, die één grote missie heeft: de oceaan over zeilen en de eeuwenoude tradities van haar voorouders herstellen. Tijdens haar tocht ontmoet ze Maui, een halfgod die haar begeleidt in haar zoektocht. Het wordt een fantastisch en spannend avontuur waarin ze ook iets ontdekt waar ze altijd naar op zoek was: haar identiteit.

1. Sing
Met stip op 1, de animatiefilm over een talentenjacht dat georganiseerd wordt door de koala Buster Moon. Hij wil zijn oude en vervallen theater, dat ooit heel succesvol was, in ere herstellen en organiseert een talentenjacht. Met vijf bijzondere finalisten, zoals een jonge gangster-gorilla die niet in de voetsporen wil treden van zijn criminele familieleden, een leugenachtige muis met een fantastische stem en een moedervarken met 25 kinderen die op haar tandvlees loopt. De finalisten hebben allemaal een eigen verhaal en delen een droom die hun leven kan veranderen.

 

Bron: www.pathe.nl

 

 

 

 

Laat een bericht achter

Navigeer