Shop till you drop: 3x pop up stores die je niet mag missen

Het lijkt misschien nog ver weg, maar de feestdagen staan toch echt heel snel voor de deur. Dat betekent dus nadenken over dingen als je outfit voor het familiekerstdiner of over cadeaus voor je partner, je moeder, je beste vriendin of jezelf! We maken je het alvast wat gemakkelijker met drie pop up stores die deze week hun deuren zullen openen.

imageMON PETIT PARIS
Een week lang worden de mooiste items van maar liefst 40 Franse ontwerpers verkocht in de pop up store van Mon Petit Paris. Een zorgvuldige selectie van fashion, accessoires, sieraden en tassen. Met passie en liefde ontworpen en gemaakt van de beste materialen. Vanaf dinsdag 22 november 10.00 uur waan jij je even in Parijs.
Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. Open van 22 november tot en met 27 november.

 

image
RUIGROK VAN DER WERVEN
Dit tassenmerk van Nederlandse makelij is vernoemd naar en ontworpen door de jonge Rotterdamse designer Denise Ruigrok van der Werven. Luxe uitgevoerde en kwalitatief hoogwaardige tassen die elke vrouw met stijl in haar bezit zou moeten hebben. Wat een fijn nieuws is het dan ook dat vanaf donderdag 24 november de collectie van Ruigrok van der Werven wordt verkocht in de shop-in-shop van Nobody Has To Know. Tot en met 24 december kun je er een mooie bestemming vinden van een deel van je eindejaarsbonus. Keizersgracht 467-469 Amsterdam. Open van 24 november tot en met 24 december.

 

def_dsc01477EMMA X CATE & THE SOUKS
Fotografe Emma en illustrator Cate vormen samen het creatieve duo Emma X Cate. Voor online store The Souks, die bekend staat om authentieke en in Marokko handgemaakte eyecatchers voor in je interieur, heeft Emma X Cate een exclusieve kussencollectie met prachtige prints en illustraties ontworpen. Op zondag 27 november wordt de collectie gelanceerd tijdens de One Day Pop Up Emma X Cate & The Souks.
Eerste Bloemdwarsstraat 5 in Amsterdam van 10.00 – 17.00 uur.

Laat een bericht achter

Navigeer