TGIF! 3x events om dit weekend te bezoeken

Het weekend staat weer voor de deur en er is genoeg te doen! Mocht je zin hebben om Amsterdam in te gaan, dan hebben wij voor elke dag een leuke tip!

VRIJDAG 18 NOVEMBER

FASHION X BEAUTY X COCKTAILS
14925705_1129398757142642_9082726953161203125_n
Fashion Friday, een maandelijks netwerkevenement voor iedereen die interesse heeft in fashion, heeft dit keer als thema Ladies Night. Dat betekent naast mode ook een inmiddels volgeboekte workshop Styling from the Inside out, stands met fashion en accessoires en een beauty corner waar gasten terecht kunnen voor advies over natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten, een mini-workshop visagie en behandelingen door een hairstylist en nagelstylist. De toegang tot het evenement is gratis. Voor de workshops en de behandelingen gelden speciale actietarieven. Er zijn cocktails in overvloed en dj Sugartunes zorgt voor heerlijke deuntjes. Dus hebben jullie dames zin om je in de watten te laten leggen voordat je het nachtleven induikt, kom dan vanavond naar Fashion Friday van 20.00 – 23.00 uur in Restaurant I-Dock, IJdok 4 in Amsterdam.

ZATERDAG 19 NOVEMBER

GROOT, GROTER, GROOTST
imageHou je van groot en hou je van kunst? Dan is de opening van het kunstevenement Big Art er eentje die je niet mag missen. Van 19 november tot en met 27 november 2016 staat Capital C, de oude Diamantbeurs volledig in het teken van meer dan 50 XL werken van zowel gevestigde kunstenaars en designers als upcoming talents. Van tekeningen tot beeldhouwwerken en van schilderijen tot complete installaties. Kijken, kijken én kopen, want kunstwerken zijn ook te koop!
Capital C, Weesperplein 4 in Amsterdam
Toegang kost €7,50 (kinderen gratis)
Geopend van van 11.00 – 19.00 uur.

ZONDAG 20 NOVEMBER

STRUINEN EN SMULLEN
imageDe NeighbourFood & Flea Market is deze zondag weer terug in het Westerpark. Een gezellige markt met heerlijk eten dat ter plekke wordt klaargemaakt. En ben je een liefhebber van tweedehands curiosa dan zit je ook goed. Er zijn meer dan genoeg kramen met de leukste items waar je je hele huis mee kunt inrichten. Maak je vooral geen zorgen wanneer de regen met bakken uit de lucht komt vallen. Een deel van de markt is namelijk binnen. Kun je meteen een beetje opwarmen met een warme choco of een lekkere latte. En niet geheel onbelangrijk om te weten: de entree is gratis.
Open van 11.00 – 18.00 uur.

Laat een bericht achter

Navigeer