The Magnolia Story, het boek van Chip en Joanna Gaines

imageIk geef toe, elke keer weer zit ik voor die tv te genieten als ik het koppel met de gouden handjes aan het werk zie. Chip en Joanna Gaines van het programma Fixer Upper oftewel Verbouw mijn huis tot droomhuis. Dat moment dat gezegd wordt ‘are you ready to see your fixer upper?’ maakt dat ik op het puntje van mijn stoel zit. Ik accepteer zelfs dat flauwe grapje wanneer de klant zegt “Hee dat lijkt wel op ons oude huis.” Het resultaat van de verbouwing maakt dat ruimschoots goed. Het echtpaar heeft onlangs het boek The Magnolia Story uitgebracht.
Het eerste boek dat een gedetailleerd beeld geeft van hun leven samen. Van het allereerste renovatieproject dat ze samen zijn aangegaan tot aan alle bochtige wegen en afslagen die hebben geleid tot hu leven nu in de farm house in Waco, Texas.

Het boek is te bestellen via http://www.amazon.co.uk
Meteen een leuk cadeauidee voor onder de boom!

 

Laat een bericht achter

Navigeer