Throwback Thursday: Only you

We gaan deze week weer back to the nineties en dit keer met Society 8 – member en dj Virgil Miguel. Hij koos voor de track Only You van 112 ft. Ma$e en Biggie.

‘Dit nummer was voor mij heel speciaal omdat ik in deze tijd wel wat vrouwelijke aandacht had en vaak kon relaten aan dit nummer als ik met een meisje in de flow zat. Omdat ik jong was en niet erg goed mijn gevoel met woorden kon overbrengen, was een track zoals deze perfect om aan te tonen wat je voelde voor iemand. In de tijd was er ook bijvoorbeeld niet veel qua social media en het versturen van muziek beschikbaar dus stuurde je bijvoorbeeld de lyrics. Als ze dan het nummer ook luisterde werd de message krachtiger. De muziek die vroeger werd gemaakt was goud waard, vind ik. De teksten waren inspirerend. Ook hielp het om via deze weg je boodschap over te brengen op een mooie manier want de realiteit is dat jongeren van onze leeftijd in die periode – ja, ik ook –  soms verlegen waren. Altijd als ik dit nummer luister denk ik terug aan de mooie tijden van toen.’

Laat een bericht achter

Navigeer