Vintage verkopen vanuit je eigen huis. Omdat je wel wat beters te doen hebt dan in de regen op de vlooienmarkt te staan.

Puilt jouw kast helemaal uit en ben je al tijden van plan om kleding te verkopen? Maar je hebt niet zoveel zin om je alles mee te sjouwen naar de maandelijkse vlooienmarkt en heb je op Koningsdag ook andere prioriteiten? Dan hebben wij goed nieuws, want de meiden van Hidden Vintage hebben een uniek concept bedacht: vintage verkopen vanaf je eigen adres op de speciale Open Kasten Dag.

Oh echt? Ja echt! En met 3 simpele stappen ben jij al deelnemer:

1. Ga naar www.hidden-vintage.com en meld je aan.
2. Upload een foto van je kledingkast en vermeld specificaties zoals style, maat, etc.
3. Nadat je aanmelding is afgerond, ontvang je van ons een poster waaraan je herkenbaar bent als deelnemer.

Zo! En nu kunnen vintage-jagers online jouw kast en die van de andere deelnemers bekijken en zo zelf een route uitstippelen.
Op de Open Kastendag zet je jouw kledingrek in je hal, woonkamer of buiten voor de deur, hang je de poster op en je bent klaar voor de Hidden Vintage tour!

De eerste Open Kastendag is op 15 april a.s. in Amsterdam (meer steden volgen spoedig)
Ga snel naar de website en meld nu je kast aan voor de tour of bekijk alvast de kasten op de site en creëer je eigen route langs de kasten die jij absoluut niet wilt missen 🙂

Op 24 februari is Hidden Vintage ook aanwezig bij Fashion Friday om hun superleuke en handige tassen uit te delen. Van 20.00 tot 23.00 uur in Restaurant I-Dock, IJdok 4 in Amsterdam.

Be kind to the world & buy more vintage #recycle. www.hidden-vintage.com

Laat een bericht achter

Navigeer