ZENdag: het recept voor een ontspannen dagje thuis

Het is weer zover. Regen en mogelijk zware windstoten. Voor wie niet de deur uit moet hebben we het hier het recept voor een rustig dagje thuis. Men neme:

image

 

1 PLAID

Kies voor een lekkere, zachte en warme deken zoals deze plaid met gerstekorreldessin van H&M. Met afmetingen van 110 x 150 cm is de deken groot genoeg om opgekruld er onder te zitten. Of te liggen, wat jij wilt.
Verkrijgbaar in diverse kleuren en te koop voor €69,99 bij H&M Home of via hm.com

 

image
2-4 GEURKAARSEN
H&M biedt ook een selectie van geurkaarsen aan. In een glazen houder met een toepasselijke tekstprint als CALM, ZEN en SENSE. Maar je hebt ze ook met de naam van de geur erop. Kies jij voor één geur of ga je los op een mix van soorten en geuren van de kaarsen?
Vanaf €7,99. Ga langs een H&M winkel of kijk op hm.com

 

 

image

1 KOPJE
Je hebt maar één mooi kopje nodig om meerdere keren te vullen met je favoriete thee. Thee in plaats van koffie omdat het vandaag om de rust gaat en je niet strak van de cafeïne op de bank wilt zitten. Ga bijvoorbeeld voor kamillethee. Of rooibos (ook zo lekker rustgevend) of, doe eens gek, Engelse thee. Anyway, waar je ook voor kiest, giet het in dit enige handgemaakte porseleinen theekopje van Rituals. €6,00 O.a. verkrijgbaar via eu.rituals.com

 

judas1 BOEK
En uiteraard niet zomaar een boek, maar een boek dat je in één keer wilt uitlezen. Een boek dat zoveel sjeu veroorzaakt, binnen én buiten de Amsterdamse stadsgrenzen en daarom zonder twijfel een plek in je boekenkast verdient. En dat boek lieve mensen, is Judas. Het boek van Astrid Holleeder, zus van… Zussen Astrid en Sonja hadden zich al eerder tegen broer Willem gekeerd en klopten met hun verhaal aan bij de politie. Het boek beschrijft de periode van 2012, de vrijlating van Willem Holleeder, tot heden, afgewisseld met flashbacks naar het verleden om een beeld te geven van de familieverhoudingen. Schokkend! Dus zet nog maar een paar kopjes kamillethee. Voor €22,50 o.a. verkrijgbaar bij de boekhandel.

Laat een bericht achter

Navigeer