Deze soap heeft pas een echt verhaal!

BEAUTY & SOLIDARITY OH, How I love a good story! Al sinds 1997 zet L’OCCITANE zich in voor visueel gehandicapten door de naam van haar producten in brailleschrift op de verpakking te schrijven. Oliver Baussan, de oprichter van dit prachtige merk maakte hier als eerste een briljant statement mee. In 2000 werd het eerste ‘solidarity product’ verkocht.

imageMijn nieuwe favoriet op de wastafel is de shea milk solidarity soap. Met de heerlijke geur van shea laat deze zeep een miraculeus zacht laagje achter op mijn handen. Ook liggen er hier en daar zeepjes in mijn kast. Ik weet het, het is een beetje ouderwets, maar mijn kleding ruikt heerlijk!
100 % van de opbrengst van dit heerlijke goedje wordt gedoneerd aan NGO ORBIS voor een ambitieus project in Ethiopië. Met de vorige solidarity soap is meer dan 167.000 euro opgehaald.
De solidarity zeep kost slechts 2 euro! Er is dus geen enkel excuus meer om dit product niet toe te voegen aan je skincare stash. De solidarity soap ligt sinds kort in de winkels.
Heb jij binnenkort ook zo’n pareltje op je wasbak liggen?

 

image
Eva Heyden is make up artist en beauty writer.
Ze heeft haar eigen blog OH SO EVA.
Met een voorliefde voor make up op een natuurlijke basis test zij
voor Society 8 de fijnste en nieuwste beautyproducten.

 

Laat een bericht achter

Navigeer