Het leven is… vastleggen van mooie momenten

Verrassingen zijn altijd leuk, mits je weet waar iemand van houdt natuurlijk. Maar in dit geval heb ik geen moment getwijfeld.
Het was een verrassing voor mijn lieve moeder, voor Moederdag. Na het overlijden van mijn vader is ze er alleen voor komen te staan, na ruim 57 jaar huwelijk. Een ongelofelijk gemis en ik kan me in de verste verte niet voorstellen hoe zwaar het voor haar moet zijn. Ik bewonder dan ook haar kracht, doorzettingsvermogen en haar levenslust.
In haar nieuwe appartement, op steenworp afstand van de laatste rustplaats van mijn vader, pakt ze de draad weer op en dat doet ze fantastisch. Het huis hangt vol met zijn foto’s, uit de tijd dat hij als 18-jarige op de wilde vaart zat tot aan foto’s uit de jaren dat ze gehuwd waren. Allemaal mooie herinneringen aan een man die zij zo lief had.
Vanaf Moederdag is daar nog een aan toegevoegd, de verrassing die ik voor haar had: een foto, geprint op hout, van hun laatste dans samen, op een familiefeestje. De stralende blikken op de foto verraden dat ze nog altijd verliefd zijn op elkaar. Dit moment heeft op deze manier nog iets extra’s gekregen.
Vol trots heeft ze het boven haar bed laten hangen en elke keer wanneer ze langs haar slaapkamer loopt en een blik naar binnen werpt, ziet ze in het groot hoe de liefde van haar leven naar haar glimlacht. Voor mij, maar zeker ook voor haar een hartverwarmende en troostende gedachte.

 

Jouw mooiste foto op hout goedkoop en snel laten printen? Ga dan naar www.fotoophoutstunter.nl
Heb je liever de foto op aluminium afgedrukt, kijk dan eens op www.aluminiumstunter.nl

Laat een bericht achter

Navigeer