Society 8 Exclusive

Society 8 Exclusive biedt private dinners en parties op elke gewenste locatie. Een uitstekende manier om met een select gezelschap bestaande uit je beste vrienden, liefste familieleden of leukste collega’s een bijzondere gelegenheid te vieren. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, een bridal shower, een jubileum, een teamuitje of een promotie.

Elk evenement, groot of klein, wordt op maat aangeboden. Met veel warmte en gevoel voor klasse wordt aandacht geschonken aan de aankleding die geheel in Society 8 stijl is. Met persoonlijke details streven wij ernaar om de gasten een speciaal gevoel te geven en stil te laten staan bij de relaties die het gezelschap onderling met elkaar heeft. Wij geloven namelijk dat goede en gezonde relaties voor een belangrijk deel bijdragen aan geluk. Dit geldt voor zowel die in privé-sfeer als op de werkvloer.

Society 8 Exclusive betekent een avond exclusief genieten van het leven en van elkaar. En zo nieuwe herinneringen te maken waar je jaren later nog op terug kan kijken met een glimlach van oor tot oor.

Stuur een mail naar info@society8-ams.com voor meer informatie over de mogelijkheden.

Tijdens de Ramadan 2017 organiseerden wij een iftar op 17 juni. Het evenement vond plaats bij Ikram Coffee in Amsterdam West. Omdat bij de Ramadan naast het vasten ook naastenliefde, verbroedering en bezinning centraal staan, kozen wij voor deze maand. Met een select en zeer divers gezelschap, bestaande uit familie, vrienden en kennissen met verschillende religieuze en culturele achtergronden, verbraken wij het vasten met de iftar, de avondmaaltijd.  Bekijk hier alle foto’s.

Foto credits: Mon Cher Photography

Op 2 juni 2017 vond de release plaats van het EP album ‘Liberosis’ van aanstormend talent Kya.

Video credits: Perfect Shots Recordings

Op 1 april 2017 organiseerden wij het 7-jarig jubileum van Society 8 – ambassadeur Jahél Tam als eigenaar van Levi’s Dreads.

Video credits: Perfect Shots Recordings

 

Navigeer